BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

BRANDSTORY: Webinar: Dette må du vite om Edge Computing
Innhold fra annonsør

Webinar: Dette må du vite om Edge Computing

Hvordan kan du få mest mulig verdi fra dataen i deres systemer, samtidig som dere optimaliserer eksisterende infrastruktur? Dette webinaret går rett til kjernen på hvordan smarte valg gir bedre løsninger for virksomheten. 

Digitaliseringen av samfunnet, bedrifter og etater gir masseproduksjon av data. Den oppstår og produseres overalt. Men dataene i seg selv har ingen verdi uten at den analyseres for å gi innsikt. Innsikten kan for eksempel brukes til å lage nye tjenester for bedrifter eller offentlige etater.

Flytting av applikasjoner til skyen, bruk av tingenes internett (IoT) og kunstig intelligens (AI) øker. Når kravene til både virksomheten og dataene endres over tid, er det viktig å vite hvordan man bygger en smidig infrastruktur som dynamisk kan flytte applikasjoner og arbeidsmengder. «Workload placement separates the winners from the losers», sier IDC, og illustrerer hvor viktig dette temaet er. Løsningen er at mer av databehandlingen må skje i ytterkanten av nettverket, såkalt «edge computing».

Er du IT-sjef, IT-arkitekt, dataanalytiker/scientist eller mellomleder? Da passer dette webinaret perfekt for deg.

Bli med oss 17. juni, klokken 09-11, og lær mer om:

  • Hva skjer i markedet og hvordan du kan forstå applikasjonslandskapet
  • Konkrete løsninger (ready solutions) for AI/HPC til ulike bransjer
  • Teknologi: Bruk av GPU øker, hvilke gpu’er passer til hvilke workloads?
  • Sikkerhet og hvordan ivareta denne

Agenda

  1. Introduksjon til Edge computing og hvordan Dell ser på Edge computing – Paul Brook CTO, Dell ARC Team
  2. Presentasjon av Dell sine ferdigtestede løsninger innefor AI/HPC for ulike vertikaler – Kris Buggenhout, Senior Systems Engineer, vår egen HPC Swiss Army Knife
  3. Nye workloads krever i større grad grafikkaksellerasjon, hvilke grafikkløsninger passer til hvilke workloads? – Kjell Nordlund, Nvidia
  4. Kundeerfaringer og eksempler ved bruk av IOT/AI/Edge løsninger innenfor sikkerhet – Marco Krijgsman, Business Development Alliances – IOT Safety & Security, Computer Vision

 DELTA PÅ VÅRT WEBINAR