Annonsørinnhold fra  
Advertiser company logo

Hjelper kunder å bli datadrevne

 
  Foto: Inmeta
Inmeta BrandStory
Inmeta er spesialist på datadrevet innovasjon. Med 250 konsulenter og et solid fagmiljø innen forretningsrådgivning, design, utvikling, data og AI bistår vi virksomheter hele veien fra strategi til realisering av verdi.
Les mer

I et innovasjonstungt miljø hvor både fag og trivsel står sterkt, kjenner Anette Wester Kyrre på det å virkelig være et team. Å oppleve at man kommer hjem på jobb, det er fin følelse, sier hun. 

Anette brenner for å hjelpe virksomheter å få innsikt i egne data, og gjøre det mulig å ta trygge beslutninger på kort tid. I Inmeta får hun daglig gå i dybden på datavarehus, rapportering, analyse og innsikt som seniorkonsulent datainnsikt og BI. 

De siste årene har Inmeta tiltrukket seg et stort fagmiljø og blitt en av markedslederne innen datainnsikt og BI, med over 60 erfarne konsulenter i Oslo og Trondheim.  

 Kulturen og kompetansen var en viktig årsak til at Anette valgte Inmeta. Hun kjente både lederen og noen kollegaer fra tidligere, og det de fortalte om selskapet, viste seg å stemme. 

Her er det et solid fagmiljø med dyktige kollegaer, reelle påvirkningsmuligheter og fokus på trivsel, sier Anette Wester Kyrre, BI-konsulent. Foto: Inmeta

– Her er det et solid fagmiljø med dyktige kollegaer, reelle påvirkningsmuligheter og fokus på trivsel. Alle er utrolig åpne, og har samme innstilling til hva som gir best teamarbeid. Her er det ikke spisse albuer og konkurranse, men motiverte, kompetente konsulenter i gode fagteam, sier Anette fornøyd. 

I tillegg ble hun trigget av de spennende virksomhetene Inmeta jobber med, og utviklingsmulighetene som ligger i dette. Hun stortrives med valget.

Rom for utvikling  

– Både erfarne og nyutdannede har til felles en genuin interesse i å utvikle seg, både faglig og personlig. I Inmeta får vi tid til å gå i dybden. Slik er det ikke alle steder, sier Anette. 

Selv opplever hun sterk motivasjon fordi muligheten for faglig utvikling er reell. 

– Som konsulenter får vi mulighet til å fordype oss og jobbe med spennende kunder og temaer vi brenner for. Gevinsten er stor. Vi bygger hele tiden relevant kompetanse og erfaring som kommer både individet, selskapet og kundene våre til gode, og det skaper gode team. Vi har en god kultur for kunnskapsdeling, og det er givende å jobbe med så mange dyktige folk.  

Flat struktur gir mer tid til kundene 

I virksomheter med mange ledd, kan mye tid gå tapt i administrativt arbeid før en avgjørelse kan tas.  

 – I Inmeta får vi tatt raskere beslutninger. Med kort vei til ledelsen som sitter tett på i prosjekter, får jeg mer tid til den viktigste og mest givende oppgaven jeg har som konsulent: Å skape verdi for kundene våre.  

 Den flate strukturen får positive synergier i begge retninger, ifølge Anette.  

 – Den uformelle kulturen og hierarkiløse samarbeidet på arbeidsplassen gjør det også enkelt for ledelsen å sparre med oss som sitter tettest på kundene. Det skaper også tette bånd og gode relasjoner mellom ledere og konsulenter. 

Hos Inmeta føler hun seg hjemme 

 – Tilnærmingen til menneskene, med vår kompetanse og utviklingsbehov, er mye av grunnen til at jeg ønsker å bli i Inmeta i mange, mange år, avslutter hun.  

Gå i dybden med Inmeta »

Denne annonsen er publisert av TUM Studio, en underavdeling av Teknisk Ukeblad Media. Journalistene og redaksjonen i Tu.no og Digi.no er ikke involvert i produksjonen.
Personvern
© TUM Studio 2022