BrandStory er et annonseprodukt, produsert etter gjeldende retningslinjer.

Retningslinjer for BrandStory

BrandStory er en markedsføringskanal for annonsører. Tanken bak annonseformatet er at firmaer med komplekse budskap skal få anledning til å gå i dybden på sine temaer, og ha mulighet til å få direkte feedback fra en relevant målgruppe.

Annonsørene er velkomne til å dele innsikt fra forskning og utvikling, refleksjoner rundt sin rolle i samfunnet og tanker om ledelse.

Produktreklame er ikke tillatt i dette formatet. Annonsører kan heller ikke bruke BrandStory som en kanal for tilsvar på journalistikk som utøves på redaksjonelle flater.

Alle foto: Shutterstock
Alle foto: Shutterstock
Innhold fra annonsør

Trådløse skjermer og docking, når kutter vi kablene?


Mange irriterer seg over kabelvasene som henger under arbeidspulten, og kanskje har du også spurt deg om dette virkelig er nødvendig. I 2019 burde vi vel kunne operere med trådløse løsninger også for arbeidsstasjoner?

Svaret er nei. Kablene blir vi neppe kvitt med det første, til det er de trådløse løsningene foreløpig for dårlige. Skjermene som finnes på markedet i dag er helt avhengige av kabler for å overføre de nødvendige signalene. Den mengden stråling som trengs for å kunne sende disse signalene trådløst vil umiddelbart bli forbudt av Helsedirektoratet.

Et fåtall gode trådløse alternativer

Det finnes selvsagt trådløse løsninger på markedet. De egner seg godt til å vise en powerpoint-presentasjon, men skal du gjøre noe mer avansert enn det, vil du raskt merke at det ikke er ideelt. Trådløse skjermer har en tendens til å lagge/forsinke/hakke, og er vanskelige å bruke.

De mengdene watt man må sende trådløst for at man kan lade en PC, vil være så store at det verken er forsvarlig eller innenfor lovens rammer. Kommer en menneskehånd mellom PC-en og dockingen da, vil man få støt, rett og slett. Vi må nok derfor forberede oss på at kablene vil være der i mange år fremover, både når det gjelder docking og skjerm.

Les også vår samleside om PC-skjermer til bruk på jobben

Gode tilkoblingsmuligheter

 

Et annet behov mange arbeidsgivere etterspør, er muligheten til at hvem som helst kan komme med sin PC og koble seg på en allerede eksisterende arbeidsstasjon. Det finnes en løsning for dette: USB-C. Med en USB-C-inngang i skjermen klarer du deg med en strømkabel som går til skjermen og en USB-C-kabel som går mellom laptopen og skjermen. USB-C-kabelen kan dermed erstatte både strømkabel til PC, docking, samt alt av signalkabler for lyd, bilde, output og input. Med riktig strømtilførsel kan en USB-C-kabel erstatte både dockingen og lading av maskin. En slik løsning vil fjerne det havet av ledninger både under pulten og de som er synlige, slik at arbeidsplassen din fremstår ryddigere.

Ser USB-C også i fremtiden

USB-C vil være den mest brukte løsningen fremover og er etter alt å dømme for en ny standard å regne. Det er den nyeste og beste løsningen akkurat nå - det raskeste, beste og mest fremtidsrettede alternativet du har. Kanskje vil det dukke opp velfungerende trådløse alternativer en gang i fremtiden, men foreløpig ser det ut til at ventetiden dit er lang, så det er bare å planlegge fremover med USB-C i mente.