×
Annonse fra Delta V for
ANNONSE: Vi trenger en superduper utvikler

Vi trenger en superduper utvikler

Vil du jobbe med oss?

  • Delta V Dette er en annonse. Journalistene i Digi.no er ikke involvert i produksjonen.

Det er mye som foregår i Teknisk Ukeblad i disse dager. Ikke bare er vi Norges største og ledende miljø på teknisk journalistikk, vi lager også vår egen publiseringsløsning og skreddersyr tekniske løsninger til våre journalister. Det skal vi bli enda bedre på, derfor søker vi nå en person som har peiling.

Dette kan du gi til oss:

  • God forståelse for moderne web-utvikling
  • Sitter i ryggmargen: PHP, Javascript, CSS, HTML
  • Peiling på UX og frontend
  • Kjennskap til: Ruby, MySQL, Postgres, Nginx
  • TL;DR: Noen som vil være med å ta TU Media til nye høyder

Stillingen har stor kreativ frihet og en selvstendig posisjon i selskapet. Dette krever at du selv evner å sette opp applikasjonsflyten, uten å være avhengig av andre. Når jobben din er utført, vil over en halv million mennesker se resultatet av ditt arbeid på TU.no og Digi.no hver eneste uke.

Dette har vi lyst til å gi deg:

TU Media har et av de ledende miljøene for utvikling av løsninger til mediebransjen. Samtidig vil du finne de skarpeste hodene i Norge innenfor teknisk journalistikk av alle slag, IT, ingeniører og en hel masse teknisk anlagte mennesker. Du blir en viktig del av et mediehus der du kan bryne det tekniske intellektet ditt, også utenfor egen avdeling.

Derfor er det både morsomt og hyggelig å jobbe hos. Samtidig skjer det utrolig mye kult blant de totalt 70 personene som du jobber sammen med. 

Du vil jobbe med det aller siste av teknologi på nett, og kunne sette av mye tid til utforskning og eksperimentering. Alt fra skribenter til selgere kommer til å sette evnene dine på prøve, og du kommer til å bli enda bedre som et resultat. Ingen her er redde for å lære, dele erfaringer og utvikle seg selv.

Søke gjør du ved å sende oss en mail med søknad og CV innen 31. mai.

Vi er ikke veldig høytidelige, og vil bare komme i kontakt med den rette personen, som er engasjert, flink og har lyst til å utvikle seg til nye høyder innen faget.

Søknaden sendes til erlend@tumedia.no. Søknadsfrist 31. mai 2018.

Snakkes!

Kommentarer (0)

Kommentarer (0)
Til toppen