Kurs: Strategi og dybdekurs i sosiale medier

BENYTT KODE MARS17144496

 

Kurset vektlegger hvordan aktivitet i ulike kanaler må samkjøres for å forsterke ditt budskap. Du vil få en rekke tips og innspill til hvordan utvikle egne ideer og kampanjer i de viktigste kanalene som LinkeIn, Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Snapchat med mer. Dag 2 av kurset fokuserer på bruk av blogg og hvordan legge en strategi for din virksomhets arbeid med sosial medier. Gjennom teori og relevante caser vil du lære hvordan bruke sosiale medier til:

• Informasjonsarbeid
• Kundeservice
• Salg/markedsføring
• Krisekommunikasjon
• Rekrutering
• Virale kampanjer

I tillegg til konkrete caser bruker vi praktiske oppgaver relatert til din virksomhet som utgangspunkt for diskusjon av løsninger. Etter kurset vil du kunne lage en tiltaksplan med klare mål for din aktivitet i sosiale medier. Dialog, resultatmåling og return on investment står sentralt.

Dette kurset passer for
Alle virksomheter som vil styrke sin kommunikasjon og markedsføring på nett og i sosiale medier. Kommunikasjonsansvarlige, markedsførere, ledere, PR- og informasjonsarbeidere, kundeansvarlige, selgere, lærere, m.fl.

Krav til forkunnskaper
Det er en fordel om du har noe erfaring med kommunikasjon og markedsføring i sosiale medier for å få fult utbytte av kurset.

Arbeidsform på kurset
Kurset veksler mellom tradisjonell forelesning og workshop. Det er et mål for oss at du som deltaker blir utfordret til å tenke høyt om de ulike temaene.

Maks antall deltakere
10

Materiell
Du får utdelt notatblokk på kurset. I tillegg anbefaler vi at du tar med egen PC/iPad og smarttelefon. Kursbevis utstedes.

NB: Vi tilbyr også bedriftsinterne kurs og forelesninger innenfor de overnevnte emnene. Vi er fleksible på tid og sted, og kan skreddersy et opplegg for deg og din bedrift. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

 

 

BENYTT KODE MARS17144496

Kontakt oss
kurs@bouvet.no
Tlf: 23 40 60 50

Avbestilling av kurs

Avbestilling av kurs må skje innen 10 virkedager før kursstart. Ved avbestilling senere enn 10 virkedager før, belastes 100% av kursavgiften.

Skulle du bli forhindret fra å delta kan du overlate plassen til en kollega, eller motta kursdokumentasjonen fra kurset.

Bouvet forbeholder seg retten til å avlyse kurs som ikke får tilstrekkelig antall deltagere til at kurset er økonomisk bærende.

Vennligst merk at all formidling av beskjeder angående kurset vil skje via e-post.

Til toppen