FORBRUKERTEKNOLOGI

Dell skal gi deg tilgang til Iphone-appene fra pc-en

Utvider Dell Mobile Connect-funksjonaliteten.

Den utvidede Mobile Connect-funksjonaliteten kommer nå til Iphone.
Den utvidede Mobile Connect-funksjonaliteten kommer nå til Iphone. Foto: Dell
3. jan. 2020 - 09:09

I går kom Dell med et knippe nyheter som skal vises frem på den nært forestående CES-messen. En av nyhetene omhandler Dells såkalte Mobile Connect-løsning, som selskapet lanserte i fjor.

Mobile Connect gir brukere en sømløs integrering av mobiltelefonen og pc-en, på den måten at man kan ringe, sende tekstmeldinger og motta varslinger fra mobilen på pc-en.

Fildeling og app-speiling

Løsningen kommer også med en en fildelingsfunksjon og mulighet for app-speiling, men disse har hittil kun vært tilgjengelig for Android-folket. Nå varsler Dell at disse funksjonene snart er klare for Iphone-brukere.

Det skal skje i løpet av våren, uten at det foreligger et konkret tidspunkt.

Android-varsler vises i handlingssenteret i Windows 10.
Les også

Nå kan du se varslinger fra mobilen i Windows 10

Iphone-eiere med pc-modeller av typen XPS, Inspiron, Vostro, Alienware eller G-series vil dermed få direkte tilgang til mobilappene og utnytte «dra-og-slipp»-filoverføring og speiling av innhold rett fra datamaskinen.

Mobile Connect med dataoverføring og skjermspeiling vi bli tilgjengelig for nedlasting på Ios-plattformen fra Microsoft Store, og funksjonaliteten vil også komme forhåndsinstallert på alle nye Dell-maskiner til våren.

Under utbyggingen av fiberkabler i Ålesund skal det ha oppstått svært mange skader. Graveselskapet hevder et skyldes at bredbåndsleverandøren ikke har kontroll. Illustrasjonsbildet er ikke fra den aktuelle jobben.
Les også

Mener det er konkurrentens feil: Skal ha påført fiberen over 100 skader på kort tid

Slipper å splitte oppmerksomheten

Tanken bak Mobile Connect-konseptet er altså å unngå å måtte dele oppmerksomheten mellom mobilen og pc-en og samle alt på ett sted, samt å gjøre opplevelsen mer behagelig ved at man kan bruke pc-ens større skjerm og tastatur til mobilkommunikasjonen.

Det finnes tilsvarende løsninger på markedet, først og fremst Microsofts egen Your Phone-app, som gjør det mulig å se varslinger fra mobilen i Windows, i tillegg til å se og sende SMS-er, og se og kopiere bilder som ligger på mobilen.

Mer informasjon om Mobile Connect-løsningen finner du på Dell sine hjemmesider.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.