3G PDA-mobil med WLAN og GPS

Fujitsu Siemens vil lansere en 3G PDA-mobil med svært allsidige egenskaper.

Fujitsu Siemens vil lansere en 3G PDA-mobil med svært allsidige egenskaper.

I forbindelse med 3GSM World Congress som starter i Barcelona i dag, vil Fujitsu Siemens lansere en 3G PDA-mobil med GPS, kamera, MP3-spiller, WLAN og IP-telefoni. Den nye enheten er døpt Pocket Loox T830, og vil være tilgjengelig i Norge fra juli. Antatt prisnivå er rundt 5 800 kroner.

Med UMTS, GSM og WLAN dekker den nye PDA-mobilen de aktuelle mulighetene for kommunikasjon over trådløse nettverk. Programvaren omfatter hjelpeverktøy for enkel innstilling av WLAN, Windows Mobile 5.0 med Direct Push e-post, og opplegg for tilgang til Microsoft Office-applikasjoner, blant annet e-post, avtalebok og kontaktliste gjennom Outlook og Exchange.

En integrert GPS-mottaker og kartprogram gjør at man alltid finner fram i terrenget, mens tilbehør kan koples trådløst over Bluetooth.

Målgruppen er profesjonelle brukere. Fujitsu Siemens har lenge satset på «mobilitet», og ser for seg at helintegrerte enheter dekker behovene for denne gruppen.

– Forretningsreisende har ikke tid til å sitte uproduktive og vente mens e-post og dokumenter som skal bearbeides hoper seg opp. De ønsker ikke å kaste bort verdifull tid som kan benyttes sammen med sine kunder. Med Pocket Loox T-serien, introduserer vi et produkt designet for å løse disse problemene. Og det beste er at man kan kvitte seg med alle ekstra produkter og strømadaptere, siden alt nå er kombinert i en kompakt, praktisk og veldig mobil pakke, er begrunnelsen fra Peter Esser, Executive Vice President Volume Products & Supply Operations ved Fujitsu Siemens Computers.

Til toppen