Amerikanske lånekunder i norsk CRM-nett

Norske Software Innovation skal utvikle programvare for håndtering av blant annet amerikanske lånekunder.

Norske Software Innovation skal utvikle programvare for håndtering av blant annet amerikanske lånekunder.

CRM-selskapet Software Innovation ASA (SOI) og amerikanske Balize Inc melder i dag at selskapene har inngått en avtale om utvikling av Internett-programvaren Balize Virtual Office.

Det norske selskapet skal stå for utviklingen av løsningen, som vil bli eiet og distribuert av Balize. Kontrakten har en ramme på rundt 16 millioner kroner.

Den første kunden er en del av Primerica, en landsdekkende nettverksorganisajon som leverer finansiell rådgivning til amerikanske familier. Primerica eies av finanskonsernet Citigroup, og har over 100.000 representanter i sitt nettverk. I tillegg skal det være inngått intensjonsavtaler med flere tilsvarende kjeder, og en betydelig portalleverandør.

- Vi anser denne avtalen som en bekreftelse på vår kunnskap innenfor portalløsninger. Avtalen føyer seg inn i en rekke nye store eBusiness-avtaler, og er spesielt interessant på grunn av det internasjonale aspektet, sier konsernsjef Per Kveim i Software Innovation.

Balize Virtual Office er en portalløsning som vil rette seg mot SOHO-markedet (Small Office Home Office) og medlemmer av nettverksorganisasjoner. Løsningen baseres på Software Innovations portal-software, i samvirke med MS Exchange 2000.

Til toppen