Lefdal Mine Datacenter

Åpner Norges største datasenter: – Veldig bra for norsk IT-bransje

Lefdal Mine Datacenter har bygget for 250 millioner. Snart åpnes det gigantiske datasenteret i de nedlagte gruvegangene.

Styrer Lefdal Mine Datacenter: Jørn Skaane har bakgrunn fra energibransjen og er bosatt i Holmestrand. Her er han i gruven som har opptatt all hans yrkesaktive tid de siste årene. Fleksibilitet og skreddersydde løsninger er varemerket til datasenteret i Nordfjord. Illustrasjonen til venstre viser omfanget av gruven med nivå 2, 3 og 4. Datasenteret som åpnes nå ligger på nivået i midten.
Styrer Lefdal Mine Datacenter: Jørn Skaane har bakgrunn fra energibransjen og er bosatt i Holmestrand. Her er han i gruven som har opptatt all hans yrkesaktive tid de siste årene. Fleksibilitet og skreddersydde løsninger er varemerket til datasenteret i Nordfjord. Illustrasjonen til venstre viser omfanget av gruven med nivå 2, 3 og 4. Datasenteret som åpnes nå ligger på nivået i midten. (Bilde: JØRN-ARNE TOMASGARD (ill.:Lefdal Mine Datacenter))
EKSTRA

Lefdal Mine Datacenter har bygget for 250 millioner. Snart åpnes det gigantiske datasenteret i de nedlagte gruvegangene.

LEFDAL ( digi.no): 10. mai åpner Norges største datalagringssenter i nedlagte Lefdal gruve. Selskapet bak Lefdal Mine Datacenter har ambisjoner både på egne og norsk IT-bransjes vegne.

månedlig

Kr 235
Kr 59 per uke
Kjøp
Én måned gratis
Juletilbud: 700 kr i rabatt første år. Som Ekstra abonnent får du tilgang til 45 eksklusive saker hver uke.
* Tilbud og kampanjer kan ikke kombineres med andre rabatter.
Ubegrenset tilgang til tu.no og digi.no | Historisk arkiv: Teknisk Ukeblad fra 1854 til i dag | Rabatt på konferanser
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Abonnementet autofornyes og kan sies opp når som helst.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på ekstra@tu.no
Til toppen