Appetittlig på nett

Selskapet Direkte Bordbestilling lanserte tirsdag sine nye nettsider, hvor du blant annet kan finne ut hvilke restauranter i Norge som har østers på menyen

Selskapet Direkte Bordbestilling lanserte tirsdag sine nye nettsider, hvor du blant annet kan finne ut hvilke restauranter i Norge som har østers på menyen

Fra i dag kan du bestille bord i over 270 av de beste restaurantene i landet ved å ringe Direkte Bordbestilling gratis på grønt nummer. Tjenesten er verdens første i sitt slag.

- Det finnes mellom 600 og 700 restauranter i Norge som har bordbestilling, og alle disse ønsker vi som medlemmer, sier administrerende direktør Espen Agdestein, som tror at både restauranter og forbrukere vil være tjent med et enklere system.

Det nystartede selskapet har laget web-sider for medlems-restaurantene selv, og her finnes både kart over hvor restauranten befinner seg, og oppdaterte menyer. Restaurantene blir presentert på en nøktern måte, og søkefunksjonen er laget slik at det kommer forslag til hvor man kan spise hvis man for eksempel vil ha fiskeretter til 150 kroner.

- Alle web-sidene er ikke ferdige ennå, men de kommer fortløpende, sier Agdestein til digi.no. Han legger til at det foreløpig ikke er mulig å bestille bord via Internett, men regner med at e-postbestilling vil bli tilgjengelig i løpet av neste måned. I dag er det omtrent 220 av de 270 medlems-restaurantene som er presentert på egne nettsider.

Det jobber 30 personer i selskapets "sentralbord", og disse tar seg av bordbestillingen via telefon, samtidig som de holder menyene på restaurantenes nettsider kontinuerlig oppdatert.

Agdestein forteller at nettsidene foreløpig er for spesielt interesserte, men at selskapet over tid har store ambisjoner når det gjelder Internett.

Til toppen