BEDRIFTSTEKNOLOGI

Apple dropper søksmål mot sladrehank

Apple dropper nå søksmålet mot en tidligere ansatt som lekket informasjon om kommende Apple-modeller ut på nettet.

10. aug. 2001 - 07:35

Tidligere Apple-ansatt Juan Gutierrez fikk sine femten minutter i rampelyset da han sendte bilder av ferske Apple-modeller til en diskusjonsgruppe under Apple Insider. Til gjengjeld fikk han sparken da Apple fant ut hvem den utro tjeneren var. Nå har partene bestemt seg for å legge saken død, skriver bite.org.

Gutierrez skal ha spredt bilder av Apple Pro Mouse og informasjon om en G4-maskin med GigaBit Ethernett, bare dager før de skulle lanseres på Macworld Expo i New York 19. juli i fjor.


Nå har partene inngått forlik, uten at vilkårene for forliket er kjent. Apple var opprinnelig på utkikk etter 25 "John Does", men nøyde seg til slutt med "worker bee", som var navnet Gutierrez brukte da han sendte ut informasjonen. De andre 24 John Doe var nevnt i papirene som ble brukt til å skaffe en stevning som presset Yahoo til å utlevere logger som gjorde det mulig å finne synderen.


Bite.org mener Apples advokater kan ha tatt med de 24 andre mulige tiltalte for å skremme de som kan ha hjulpet Gutierrez, for ikke å snakke om at de kanskje tenkte de skulle "scare the piss out of all Apple employees", som bite.org skriver.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.