Årets bilspill er på vei

Det er nok dessverre bare de færreste av oss som kommer til å oppleve følelsen av å kjøre en Jaguar inn i en skarp venstresving i 200 km/t. Men Sonys svarte vidundermaskin har gjort det mulig å skape et racerspill som overgår virkeligheten for en stakket stund.

Sett deg til rette i en Jaguar eller velg blant 150 andre drømmebiler, og gjør deg klar til ditt livs virtuelle kjøretur. Betrakt varmedisen som får horisonten til å flimre mens bilene gjør seg klare til start.

Hør brølet fra motorene når hestekreftene slippes løs. Grusen spruter opp i understellet mens du stilfullt sklir gjennom svingene på de trange alpeveiene.

Årets bilspill Gran Turismo 3 A-Spec er på vei.

Om bildene og teksten har gitt deg rykninger i høyrefoten allerede, kan jeg love deg at de er ingenting mot den følelsen det er å selv sitte foran skjermen og bli sugd inn i en verden av svidd gummi, brølende motorer og massevis av fart. Gran Turismo 3 A-Spec skal gi oss sjansen til å kjøre fort.

Gran Turismo A-Spec er tredje kapittel i Gran Turismo-serien, som allerede har høstet ros over hele verden for sin opptreden på lillebror, PlayStation One, hvor de to første spillene har solgt over 17 millioner eksemplarer. Nå forbereder Europas racerfans seg på det neste skrittet.

Gran Turismo 3 A-spec er nemlig snart klar for å invadere våre breddegrader, og man behøver bare å skule til Japan, hvor spillet kom ut i april 2001, for å bli overbevist om at noe svært stort er på vei. Her solgte spillet over én million eksemplarer på bare 3 dager – noe som gjør Gran Turismo 3 A-Spec til det raskest selgende spillet noensinne. Og kritikken har på det nærmeste vært enstemmig: Gran Turismo 3 tilbyr den mest sofistikerte, realistiske og oppslukende formen for elektronisk underholdning verden hittil har sett, og er allerede en opplagt kandidat til tittelen "Årets spill".

Egmont Entertainment AS melder at de skal avholde flere lokale GT3-mesterskap rundt i Norge etter lanseringen av spillet.


Gran Turismo 3 A-Spec kommer i salg den 25. juli 2001, og kan altså bare spilles på PlayStation 2.


Til toppen