Aspiro girer opp med TVNorge-avtale

Avtalen med TVNorge forventes å kunne gi Aspiro-sjef Gunnar Sellæg et kraftig løft.

Aspiro girer opp med TVNorge-avtale

Avtalen med TVNorge forventes å kunne gi Aspiro-sjef Gunnar Sellæg et kraftig løft.

Aspiro har inngått avtale med TVNorge om leveranse og drift av mobil gateway på interaktive mobiltjenester i TVNorges kanaler. Avtalen beregnes å tilføre Aspiro betydelig omsetningsvekst, men ventes ikke å gi noen vesentlig påvirkning på resultatet for 2008.

Avtalen vil gi Aspiro en distribusjon i kommersielle kanaler med brukere i alle målgrupper. Avtalen omfatter alle redaksjonelle og kommersielle mobile aktiviteter og innholdstjenester. Dette inkluderer blant annet TVNorges interaktive program, Mess-TV. Aspiro vil drifte TVNorges mobilportal i tillegg til all SMS- og MMS trafikk på egenutviklet gateway via kortnummer 1900.

- TVNorge ser mulighetene og verdiene i å benytte mobilen som kommunikasjonskanal og nå vil Aspiro bistå med erfaring og kompetanse for å utvikle dette. Avtalen styrker vår posisjon innen forretningsløsninger og innebærer også en topplinjevekst for oss, sier Gunnar Sellæg, administrerende direktør i Aspiro.

TV Norge på sin side forventer at avtalen med Aspiro vil kunne gi et mangfold av tjenester til sine seere samtidig som kanalen selv muliggjør nye distribusjonskanaler for eget innhold.

Til toppen