BEDRIFTSTEKNOLOGI

Asus med Android-basert Eee-maskin

Denne gangen er det tavle-pcer det gjelder.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
26. apr. 2010 - 15:45

Asus-sjef Jerry Shen skal under en konferanse i Taiwan ha kunngjort at selskapet kommer med en Android tavle-pc til sommeren. Dette skriver Digitimes.

Maskinen, som skal hete Eee Pad, skal introduseres under Computex 2010 i Taipei i begynnelsen av juni. Ifølge Digitimes kilder vil den komme i salg i slutten av juli i år.

Maskinen vil være utstyrt med mye av det Apple har valgt å skjære vekk fra iPad, blant annet USB, integrert webkamera og støtte for Adobe Flash. Maskinen skal være basert på Nvidias Tegra-brikker.

Asus regner med å levere 300.000 eksemplarer av maskinen i år, som skal koste omtrent 500 dollar når den er subsidiert gjennom en avtale med et teleselskap. Det oppgis ikke om Eee Pad vil ha innebygd støtte for mobilnettverk. Apple iPad koster fra 499 dollar og fra 629 dollar for versjonen med 3G-støtte.

    Les også:

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.