AVTALER & KONTRAKTER

Atea sikrer nettsky-avtale

Vant kontrakt med elektronikk-selskap.

Ateas norgessjef, Dag Fodstad, har sikret en driftskontrakt med Kitron ASA. Kontrakten løper over fem år og har en verdi på 30 millioner kroner.
Ateas norgessjef, Dag Fodstad, har sikret en driftskontrakt med Kitron ASA. Kontrakten løper over fem år og har en verdi på 30 millioner kroner.
17. juni 2013 - 08:45

Børsnoterte Atea har inngått en IT-driftsavtale med Kitron for leveranse av en virtuell privat nettsky, overvåkning og fjerndrift. Kontrakten har en verdi på 30 millioner kroner og løper over fem år, fremgår det av en melding fra selskapet.

Kitron er en storaktør innen produksjon av elektronikk til en rekke bransjer, blant annet forsvar og offshore. De har 1 100 ansatte ved sine virksomheter i Norge, Sverige, Litauenm Tyskland, Kina og USA.

– Atea viste seg i konkurranse som en komplett IT-driftsleverandør med riktig tilnærming for å støtte Kitron IT-strategi og muliggjøre endringer. Atea tilbyr Kitron framtidsrettede tjenester og en nyskapende kultur, og vi ser fram til et langsiktig samarbeid, sier Øystein Ytterdal, IT-leder for Kitron, i sin begrunnelse for valg av samarbeidspartner.

Ateas norgessjef, Dag Fodstad, sier i den samme meldingen at Kitron er en strategisk viktig kunde for IT-selskapet.

– Kitron passer veldig bra inn i vår forretningsmodell og er med på å befeste vår strategiske satsning innen IT-Outsourcing og Cloud Solutions, sier Dag Fodstad.

    Les også:

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.