BEDRIFTSTEKNOLOGI

Avviser ikke samarbeid med Telenor

Terningene er kastet, sier konsernsjef i Tele Danmark, Henning Dyremose, når han betegner det norske og danske mobilmarkedet. Han utelukker imidlertid ikke samarbeid med Telenor på andre områder, og nevner spesielt katalogvirksomheten.

Frode Eriksen
13. juni 2000 - 16:08

- Vi samarbeider jo med Telenor i dag, blant annet i Sverige og Østerrike, og jeg vil slett ikke avvise andre samarbeidsområder, sier han.

På direkte spørsmål fra digi.no om han kan utdype dette med spesielle eksempler, sier han områder utenfor telefoni og mobil.

- Vi ser at innenfor forlags- og medievirksomhet mangler vi virksomhet i Norge, mens Telenor mangler slik virksomhet i Danmark og Sverige.

Dyremose bekrefter at han har fått med seg at dette er et av områdene Telenor har blinket ut som et av tre der selskapet kan tenke seg eksterne medeiere, men avviser at det foregår samtaler med Telenor om dette nå.

- Men dette har vi diskutert tidligere med Telenor, sier han.

Kommunikasjonsdirektør i Telenor, Heidi Kvernevik, bekrefter overfor digi.no at katalogområdet er et der Telenor kan tenke seg eksterne samarbeidspartnere, uten å konkretisere hvilke selskap som en kan tenke seg å samarbeide med.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.