AVTALER & KONTRAKTER

Basefarm vinner Evry-kunde

Skal drifte opplysnings-kunde.

Norgessjef Bjart Kvamme har signert to hyggelige driftskontrakter den siste tiden. En av kundene "knabber" de fra IT-giganten Evry.
Norgessjef Bjart Kvamme har signert to hyggelige driftskontrakter den siste tiden. En av kundene "knabber" de fra IT-giganten Evry. Bilde: Marius Jørgenrud
18. juni 2013 - 07:52

Basefarm melder at de har vunnet en kontrakt med Digitale Medier 1881, som driver søke- og katalogtjenester på nettet. 1881 har i flere år fått Evry til å drifte sine løsninger, men nå bytter de leverandør.

Kontrakten har en totalramme på 20 millioner kroner, og gjelder drift av alle servermiljøer for 1881s nettbaserte opplysningstjenester. Særlig var Basefarms evne til å levere høy tilgjengelighet, utbedret arkitektur og hurtig implementering av endringer, utslagsgivende da de vant kontrakten.

–Blant mange gode tilbud overbeviste Basefarm med sin dokumenterte ekspertise på drift av forretningskritiske løsninger, kombinert med stor forståelse for vår forretning og fremtidige behov, sier IT-direktør Jan-Erik Hvidsten i Digitale Medier 1881. Ifølge pressemeldingen fra selskapet vant Basefarm kontrakten i konkurranse med flere av de ledende hostingspartnerne i Norge.

I den samme pressemeldingen skriver Basefarm at de også har vunnet et oppdrag for Software Innovation, om å drifte deres arkivsystem for 35 norske forskning- og utdanningsinstitusjoner. Denne kontrakten har også en verdi på rundt 20 millioner kroner. Basefarm opplyser ikke om varigheten på de to kontraktene.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.