Blakstad-arbeider vil ha 0.000 fra Ford for thinkford.com

Til daglig er han miljøarbeider på Blakstad sykehus. På fritiden registrerer Johnny Omark doméner. Forsøket på å selge et av dem til Ford Motor Company for 0.000 har foreløpig ikke resultert i annet enn dårlig skjulte trusler.

Til daglig er han miljøarbeider på Blakstad sykehus. På fritiden registrerer Johnny Omark doméner. Forsøket på å selge et av dem til Ford Motor Company for 0.000 har foreløpig ikke resultert i annet enn dårlig skjulte trusler.

Omark er en energisk superoptimist som gjerne vil tjene penger på hobbyen sin, - til de grader at han tror det vil bli hovedbeskjeftigelsen.

- Etterhvert, når også vi nordmenn får øynene opp for hvilke verdier som ligger i et doménenavn, sier Omark til digi.no.

Og hvis de lar ham gå fra Blakstad, rimeligvis.

Omarks futuristiske visjonerer refererer til nylige salg av doménenavn i USA.

- drugs.com gikk for 800.000 dollar, sier han begeistret, og viser også til at domenenavn som computer.com og business.com har fått meget gode priser på svartebørsen for slike varer.

I påvente av at nordmenn skal våkne opp og forstå hvilke verdier Omark sitter på, fortsetter han å registrere nye navn som dukker opp.

- Jeg syns fusjonerte Telia-Telenor burde kalle seg TeleTelia, - ellers kaster de vrak på millioner av kroner investert i å bygge opp varemerkene, sier Omark.

Tilfeldigvis eier han domenet teletelia.com.

Han eier også livsnødvendigheter som datarekvisita.com (høystbydende over 350.000 kroner) motorsykler.com (175.000 og opp), viruscontrol.com (- Jeg har akkurat sendt et tilbud til Norman), russiandate.com (billig! Kun 50.000), bankfinans.com (300.000 pluss) og et usannsynlig sammensurium av andre.
Disse og andre kjempetilbud på doméner finner du her:
Doménenavn i Johnny Omarks eie

Blant dem er thinkford.com og think-ford.com.

Ford Motor Company, som i dag eier elbil-fabrikanten Think fra Aurskog-Høland, fikk et generøst tilbud fra Omark om å overta. Det skulle ikke koste bilgiganten mer enn 300.000 dollar å overta.

Men Ford syns det var en dårlig idé.

- Jeg fikk et krav fra markedsansvarlig for Europa, Jan Johansen, sier Omark.

Men han husker ikke hva kravet bestod i.

- Jeg finner ikke igjen mailen.

Vi kan ikke annet enn å anbefale registrering av FindThatMail.com.

Til toppen