KARRIERE

Blir toppsjef i Chess

Arve Andreassen er ikke lenger bare konstituert.

Arve Andreassen signaliserer stø kurs i Chess.
Arve Andreassen signaliserer stø kurs i Chess.
29. nov. 2011 - 11:37

Da Arve Andreassen ble konstituert som toppsjef i Chess i april, het det at han og eierselskapet TeliaSonera var enige om å gi hverandre litt tid før stillingen eventuelt skulle lyses ut på permanent basis.

Arve Andreassen signaliserer stø kurs i Chess.
Arve Andreassen signaliserer stø kurs i Chess.

Seks måneder seinere melder TeliaSonera at Andreassen ikke lenger bare er konstituert. Han er helt enkelt sjef for Chess.

– Jeg ser på dette som en tillitserklæring. Jeg har fungert i stillingen i et halvt år og har i løpet av denne tiden blitt ytterligere inspirert til å lede selskapet, sier Andreassen.

Han var den første som ble ansatt i Chess etter at Idar Vollvik kjøpte selskapet i 2002. Han har hatt flere ledende roller i selskapet, som viseadministrerende direktør, teknologidirektør, salgsdirektør og produktdirektør. Før det var han blant annet regionsjef for Ericsson og Netcom. 47-åringen har rundt 20 års erfaring fra mobilmarkedet.

Andreassen gir ingen signaler om ny kurs.

– Vi har økning i antall kunder og svært lojale kunder. Det er et godt utgangspunkt for å holde stø kurs. Vi har satset på stabilitet gjennom lave priser og enkel nett basert distribusjon siden 2002, og det er en retning vi fortsatt skal følge og spisse, sier han.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.