Bluetooth: Utviklerpakke gir raskere design

En ny utviklerpakke fra Cambridge Silicon Radio gjør det raskere å integrere Bluetooth på mobile apparater.

En ny utviklerpakke fra Cambridge Silicon Radio gjør det raskere å integrere Bluetooth på mobile apparater.

Pakken omfatter Cambridge Silicon Radios Bluetooth-brikke BlueCore2 med selskapets Bluetooth-programvare BlueCore Host Software. Denne programvaren skal være den første som kan kjøre Bluetooth-stack på selve Bluetooth-brikken, i stedet for på vertssystemet.

Det innebærer at vertssystemet bare belastes med selve Bluetooth-profilene. Det sparer ressurser til både batteri og minne. Blant profilene som støttes er lyd ("Audio Gateway" eller AG) og oppringing ("Dial up networking" eller DUN). Det innebærer at pakken omfatter alt som skal til for å integrere Bluetooth i ulike løsninger på ikke-Windows-baserte apparater, særlig mobiltelefoner og hånd-PC-er, skriver selskapet i en pressemelding, og mener pakken vil gjøre det mulig å integrere Bluetooth-løsninger i slike apparater med minimal risiko og på kortest mulig tid. Selskapet tilbyr også support.


Brikken er ferdig sertifisert for Bluetooth 1.1.

Cambridge Silicon Radio er kjent som erfaren produsent av radioløsninger på én brikke. Bluetooth-brikken kan nedfelles i et areal på én kvadratcentimeter.

Til toppen