Brænde fra asken til ilden

Bård Brænde brenner ikke sitt lys i begge ender, men går likevel fra asken til ilden når han nå forlater HjemmeNett til fordel for UPCs hjemmeportal Chello.

Bård Brænde brenner ikke sitt lys i begge ender, men går likevel fra asken til ilden når han nå forlater HjemmeNett til fordel for UPCs hjemmeportal Chello.

Bård Brænde har jobbet i HjemmeNett siden 1997 og sier at overgangen hans til Chello ikke har noe å gjøre med at flere av HjemmeNetts sentrale medarbeidere har sluttet den siste tiden.

Både tidligere salgssjef Fatmir Bratli-Nikqi og eks-markedssjef Bente Klemetsdal har gått over til e-handelselskapet Zoom Network.

- Jeg skal sørge for at det beste multimedie-innholdet kommer til Norge, Chello og brukerne. Innholdet skal komme både fra norske og utenlandske innholdsleverandører.
Les også:

- Det er fem - seks land som har Chello i dag, og de har også egne innholdsansvarlige som jeg vil samarbeide tett med, sier Brænde.

Han tror det blir spennende.

- Jeg gleder meg til å jobbe med en europeisk og etter hvert global Internett-tjeneste og ha innholdsansvar for Norge.

Foreløpig har ikke Chello mange innholdsleverandører å skilte med; brukerne får nyheter fra SOL (Scandinavia Online) og TV2. Selskapet vil levere bredbåndsinnhold og Brænde tror ikke Chello-forsiden vil bli som en portal. Men han håper at brukerne skal kunne "nå hele nettet" fra Chellos førsteside.

Den krasse kritikken som har vært rettet mot UPC (tidligere Janco) den siste tiden vil han ikke kommentere. Ikke foreløpig.

- Ring i neste uke - når jeg har begynt i selskapet, avslutter han.

Til toppen