BEDRIFTSTEKNOLOGI

Bull i e-handelsallianse med DMB&B Clarion

Thomas Hagelid i Bull og Jan-Erik Sørgaard i marketingbyrået DMB&B Clarion mener de som vil etablere butikk på web trenger spisskompetanse fra dem begge.

Eirik Rossen
29. apr. 1999 - 16:03

Bull har teknologien, DMB&B Clarion har spisskompetanse i profilering, merkevarebygging, kunderelasjoner og kundelojalitet. Sammen skal de hjelpe kunder til en mer helhetlig og strategisk utnyttelse av teknologiens nye muligheter.

- Dette er det første formaliserte samarbeid mellom et marketingbyrå og en IT-leverandør i Norge. Det bidrar til å posisjonere oss bort fra "Web-byråer", sier markedssjef Thomas Hagelid i Bull.

Thomas Hagelid i Bull og Jan-Erik Sørgaard i DMB&B Clarion.
Thomas Hagelid i Bull og Jan-Erik Sørgaard i DMB&B Clarion.

Partner i DMB&B Clarion, Jan-Erik Sørgaard, sier han har mange store kunder som trenger å utvide sitt "mulighetsområde". Hva bedre enn en web-butikk?

Hagelid sier løsningen har vært presentert for partnernes felles kunder i halvannen uke nå, og at responsen har vært svært positiv.

- Vår erfaring med dette arbeidet i Bull, er at vi manglet kompetanse når e-handel havnet på styrebordet hos store kunder. DMB&B Clarion har spisskompetanse i sisteleddsrådgivning, og bringer inn et bredt kundegrunnlag, bestående av selskaper som Maxbo, Ringnes og Pepsi.

Alliansens ide er at kunder ikke bare skal ut på web, de skal gjøre det som ledd i en helhetlig strategisk plan.

- Et prosjekt jeg tror vi snart kan gå offentlig ut med, gjelder vitaliseringen av en eksisterende kjede i Norge. På toppnivå dukket spørsmålet opp om å gjøre noe med sisteleddet, inklusive digitale medier, utnyttelse av mobile apparater og så videre. Da kommer IT inn i bildet, og Bull. Alliansens konsept med helhetskommunikasjon gjør at vi skiller oss sterkt fra web-byråer som naturlig retter arbeidet sitt mot selve tilstedeværelsen på nettet.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.