RESULTATERFINANS

Butikker fra Superoffice til Merkantildata

Merkantildata overtar to Office-butikker fra Superoffice-kjenden til Une Amundsen. Amundsen ønsket også å kjøpe butikkene, forteller han.

Einar Ryvarden
5. juli 1999 - 14:38

Tom Adolfsen har nok en gang vært på handletur, men denne gangen i Norge og med for han vekslepenger. Databutikkene Office Stavanger og Office Trondheim er nå en del av Merkantildata etter at Superoffice selv hadde forsøkt å kjøpe dem

Office-butikkene er en del av Superoffice, det børsnoterte selskapet der Une Amundsen er gründer og største aksjonær. Men Une Amundsen avviser at det ligger noen dramatikk i salget, til tross for at Office-kjeden skal børsnoteres 27. september.

- De to butikkene hadde en franchise-avtale med oss. Vi ønsket å del eller heleie butikkene, noe butikkeierne ikke var interessert i, forteller Amundsen til digi.no.

Merkantildata betalte 12 millioner kroner i aksjer og kontanter for den 17 ansatte store butikken i Trondheim og 7 millioner kroner for Stavanger-butikken med 13 ansatte. Til sammen vil de to butikkene omsette for 75 millioner kroner med et resultat på 3 millioner kroner, mener Merkantildata.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.