Chess overtar Ludo-kundene

Ludo-sjef Idar Vollvik tar et endelig farvel med det norske mobilmarkedet.

Chess overtar Ludo-kundene
Chess-sjef Arve Andreassen (t.v.) Ole Norstad og Idar Vollvik fra Ludo og markedsdirektør Jarle Alvær i Chess har spikret en avtale som innebærer at 22.000 Ludo-kunder nå går over til Chess. Bilde: Maja Huse

Mobilselskapet Chess har sendt ut en pressemelding der de forteller om en avtale inngått med Ludo Mobil. Avtalen innebærer at Chess overtar rundt 22 000 mobilkunder fra Ludo.

    Les også:

Chess-sjef Arve Andreassen sier Chess skal gjøre «alt vi kan» for at Ludo-kundene finner seg godt til rette i Chess, gjennom «lave priser, fantastisk kundeservice og fordeler som andre mobilkunder i Norge ikke har».

– Det avgjørende er at Ludo-kundene er sikret nettilgang, sier Andreassen.

Som digi.no som første medie kunne melde onsdag så lykkes Ludo Mobil, med Idar Vollvik i spissen, å finne en ny nettleverandør kort tid før Ventelo ville ha kastet ut selskapets kunder fra sitt nett.

Ludo-sjef Idar Vollvik sier seg fornøyd med løsningen for sine mobilkunder. Selv tar han et endelig farvel med det norske mobilmarkedet.

Chess sier arbeidet med ekspressoverføring av kundemassen allerede er i gang.Overtakelsen forutsetter godkjenning i Konkurransetilsynet.

Om hva Chess betaler, heter det bare at «endelig kontraktssum fastsettes etter omsetning per kunde, etter at kundene har vært aktive Chess-kunder i en gitt periode».