Dagens nettjuvel: En god idé

Hva med å bytte ut de store og tunge, og til en vesentlig grad, ubrukelige IDE'ene ?

Hva med å bytte ut de store og tunge, og til en vesentlig grad, ubrukelige IDE'ene ?

En IDE (Integrated Development Environment) er et program som fungerer som en frontend for et programmeringsverktøy. I stedet for å bare drive på med hypernerdete koding i en eller annen obskur tekst-editor (noen som sa EMACS?), så får man et realt verktøy som er skikkelig integrert (nei, jeg sa ikke at EMACS ikke var skikkelig integrert, jeg sa bare at det var obskurt) med selve kompilatoren.

JCreator er en slik - og en utrolig bra en også. Denne fungerer først og fremst for Java, men det er absolutt ingen ting i veien for å bruke den til annen utvikling. Programmet har syntaks-utheving, kommando-fullføring og integrering mot hjelpesystemer på Internett (eller om du laster dem ned og bruker dem lokalt). Programmet er også lynkjapt siden det er utviklet i C++ fra bunn av. Og - for å sette kronen på verket, så er det gratis.

Lenke til dagens nettjuvel:
JCreator

Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999

digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digitoday.no

Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen