Dagens nettjuvel: Fjern spam

Det kommer stadig nye programmer som verner mot spam, i tillegg til de allerede eksisterende, men hvorfor slutte å bruke de når programmene blir bedre?

Det kommer stadig nye programmer som verner mot spam, i tillegg til de allerede eksisterende, men hvorfor slutte å bruke de når programmene blir bedre?

SpamEater Pro gjør kål på spam'en som havner i posten din og gir deg beskjed med lydfil, en tekstbeskjed eller ved å starte e-postprogrammet ditt når det er ny post som venter.

SpamEater kobler seg til e-postkontoen din via den internettoppkoblingen du vanligvis bruker, og sjekker alle e-postmeldingene den finner der før du laster dem ned. Her leter den etter kjente spammere og om posten er sendt direkte til din konto, eller om det er brukt vanlige metoder for å sende til mange mottakere uten å vise hvem som står på listen. Hvis programmet finner post som ser ut som spam, så sletter det den så du slipper å få det i innboksen din.

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned SpamEater Pro her

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999 og tidligere nettjuveler vinter 2000


digi.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digi.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Til toppen