BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dagens nettjuvél: Send telefaks fra ethvert Windows-program

Med WinFax PRO kan du sende telefakser direkte fra PC-en og fra hvilket som helst av dine Windows-programmer.

18. juni 2001 - 11:42

Er du lei av å stå ved faksmaskinen og fôre den med de samme papirene gang på gang, bare fordi du uheldigvis må sende de samme papirene til flere mottakere? Da er trolig WinFax PRO et alternativ for deg. Programmet lar deg sende telefakser til så mange mottakere du måtte ønske med ett tastetrykk. Du kan også organisere dine fakser i kategorier, plassere dem i egne foldere, og så se på dem i et kategorisert bildearkiv ('thumbnails').

Programmet loggfører automatisk alle faksmeldinger du sender og mottar, og mottakeren kan importere faksene i sine egne programmer, det være seg for eksempel i tekstbehandleren eller i regnearket. WinFax Pro lar deg endog sende og motta fakser via Internett, noe som også vil bety reduserte tellerskritt sammenliknet med normale teletakster for internasjonale telefonsamtaler/fakssendinger. Har du Internett-aksess på jobben trenger du følgelig heller ingen ekstra telefonlinje for å sende og motta fakser.

Dersom du velger å laste ned WinFax PRO, vit at programmet er shareware: Etter en gratis testperiode på 30 dager må du bestemme deg for om du vil fortsette å benytte programmet. Det koster i så fall i underkant av 120 dollar.

Shareware og freeware:
Lenke til dagens nettjuvel:

WinFaxPRO
Se også nettjuvel-arkivet:
Nettjuveler: Tidlig vinter 2000-2001
tidligere nettjuveler vinter 2000
Nettjuveler sommer og høst 2000
tidligere nettjuveler fra høsten og vinteren 1999
digitoday.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til er@digitoday.noIkke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noen av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digitoday.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!

&nbsp:

Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.