BEDRIFTSTEKNOLOGI

Dagens nettjuvel: Sjokkèr leseren

Med selv små hjelpemidler kan en hjemmeside bli sjokkerende bra!

Lars Kvanum
5. okt. 2000 - 07:55

Ulead har sluppet siste versjon av programmet JavaRazor, som rett og slett er et program for å legge inn java-snutter på hjemmesiden din. Programmet er enkelt og greit - kopier koden inn i dokumentet eller eksporter til en fil, lag knapper i seksjonene ved hjelp av en innebygget wizard og eksporter så animasjonen du lagde.

Enklere kan det ikke gjøres.

Desverre kan det se ut som om programmet lager for det meste Java2-applikasjoner, og det er få nettlesere som støtter dette direkte. Man kan laste ned et ekstra program for å få dem til å fungere i nettleseren, men det er få som gjør dette bare for å se en liten snutt på en hjemmeside. Pass derfor på å lese manualen!

Lenke til dagens nettjuvel:
Last ned JavaRazor

Under følger de siste nettjuvélene:


Se også listen over tidligere nettjuvéler fra høsten og vinteren 1999, tidligere nettjuveler vinter 2000 og Nettjuveler sommer og høst 2000


digi.no mottar gjerne tips om gode nettjuveler: Send tips og kommentarer til kvanum@digi.no
Shareware og freeware:
Ikke all programvare har en prislapp med fire eller fem sifre. Noe av de beste og mest nyttige verktøyene er enten gratis eller koster noen små hundrelapper - hvis du er fornøyd. digi.no vil derfor daglig tipse deg om et nyttig shareware- eller freeware-program, men av og til vil vi snike inn fullstendig nytteløs moro. Følg med!
&nbsp:
Nyttige programmer Vedlikehold og teknikk
Internett Bare moro

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.