JUSS OG SAMFUNN

Dan Børge vil ta V5en din

Nettspill-initiativet til kjendisen Dan Børge Akerø, Online Club, er i ferd med å inngå en avtale med Norsk Rikstoto. Etter avtalen skal det bli mulig å spille Rikstoto over nettet.

Morten Øverbye
4. feb. 1997 - 13:30

Etter det digi:media kjenner til, vil du i fremtiden kunne spille Rikstoto over Internett, istedet for å gå til tippekommisjonæren for å levere kupongen. Dette skal være resultatet av en avtale Norsk Rikstoto nå har forhandlet frem med Dan Børge Akerøs Online Club.

- En avtale ligger ikke så fryktelig langt unna. Det er bare finpussing som gjenstår, sa informasjonssjef Svein Strugstad i Norsk Rikstoto til digi:media mandag ettermiddag.

Markedssjef Jonny Haugseth i Norsk Rikstoto satt i formiddag i interne møter for å utforme en informasjonspakke Norsk Rikstoto vil komme med overfor sine kommisjonærer. Internt i tippeselskapet er det bekymring for at kommisjonærene vil oppfatte beslutingen om internettsatsing som illojal.

- Denne utviklingen er noe som kommer til å skje før eller senere likevel, og at det er en utvikling vi ønsker å være med på. Samtidig ønsker vi å signalisere overfor våre kommisjonærer at vi ikke snur ryggen til dem eller har noe ønske om å utkonkurrere dem med dette nye mediet, sier Haugseth til digi:media.

Ifølge Haugseth er avtalen med Online Club allerede inngått, men Norsk Rikstoto ønsker å informere sine kommisjonærer før de går ut med noen opplysninger om avtalen til media.

Svein Strugstad sier til digi:media at Norsk Rikstoto kommer til å komme med flere satsinger innfor data og internett framover.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.