JUSS OG SAMFUNN

Danskebåten neste for Spray Date-medlemmer

Internettselskapet Spray vil gjerne koble medlemmene sammen utenfor kyberrommet. Nå vurderer de å ta danskebåten i bruk etter at svenskene drar til Finland i dag.

18. apr. 2002 - 13:12

Svenske Spray har allerede lagt planene: I dag seiler 1100 kåte svensker avsted med Siljabåten til Finland, den svenske ekvivalenten til danskebåten. De 1100 er medlemmer av den svenske nett-tjenesten SprayDate og skal nå finne hverandre i det dotcommerne fortsatt kaller IRL- In Real Life.

Ifølge en pressemelding fra Spray er hele aldersgruppen fra 20 til 65 år representert og geografisk kommer de fra mange steder i Sverige og betaler turen selv for å forsøke å treffe "olpe36" eller "mirra.t" som de har chattet med på nettet. 23 timer skal de oppholde seg på samme båt.

Men det er ikke bare svenskene som har tenkt å utnytte medlemsbasen til en lojalitetsskapende happening.

Ansvarlig for Spray i Norge, Pål Øverseth Nisja, opplyser til digi.no at det samme kommer til å bli arrangert i Norge før sommeren.

- Vi er på jakt etter partnere som kan ta med medlemmene våre til Danmark, England eller Tyskland. Det er viktig at vi finner en samarbeidspartner som klarer å løse logistikken rundt arrangementet, sier Nisja. Det innebærer at han blant annet trenger noen som kan ta seg av bookingen av medlemmene.

Per i dag har Spray over 150.000 medlemmer på Spray Date.

- Hvordan skal dere unngå at dette blir en orgie i sex og fyll?

- Det blir jo ikke noe annerledes enn andre turer. Reiseselskapet har sine regler ombord og vil vel være interessert i å få kunder. Vi er involvert ved at vi skaffer kundene og lager ulike arrangement som datingsshow ombord, sier Nisja.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.