NYTT OM NAVN

Data Equipment styrker bemanningen

Data Equipment har opplevd vekst etter Covid-19, og oppbemanner med fire ansatte. 

Data Equipment har oppbemannet med to ansatte i løpet av sommeren: Thomas Simonsen (t.v.) og Bjørn-Ivar Bogfjellmo Haug.
Data Equipment har oppbemannet med to ansatte i løpet av sommeren: Thomas Simonsen (t.v.) og Bjørn-Ivar Bogfjellmo Haug. Foto: Data Equipment
29. juli 2020 - 16:16

Det Oslo-baserte IT-selskapet Data Equipment styrker bemanningen med fire nye ansatte. To har kommet til på teknisk avdeling i løpet av sommeren, en begynner på salg i august, og ytterligere en kommer til teknisk avdeling i oktober. 

– Vi er en av de heldige i bransjen som ikke har opplevd mindre pågang etter Covid-19. Tvert imot har vi opplevd vekst og har mye å gjøre, forteller markedssjef Kristin Eilertsen. 

Sikkerhetsinteresserte

 En av de to som har kommet til i løpet av sommeren er Thomas Simonsen. 

Simonsen er 26 år gammel, bor i Oslo og har en bakgrunn i programmering og nettverk. Han har tidligere jobbet hos Hertz, hvor han jobbet med sikkerhet og drift av systemer, samt utviklet nye løsninger og tjenester. I tillegg har han drevet eget selskap ved siden av studiene.

– Thomas har en lidenskapelig interesse for fremtidens teknologi. I Data Equipment skal han jobbe som en del av Operations Teamet vårt for å løse kunders utfordringer, med spesielt fokus på automatisering og utvikling av nye løsninger, forteller Eilertsen.

Den andre som har startet i sommer er Bjørn-Ivar Bogfjellmo Haug, som kommer fra Sopra Steria.

– Han har stor interesse for sikkerhet, og er opptatt av en helhetlig tilnærming til sikkerhetsutfordringer. I Data Equipment skal Bjørn-Ivar jobbe som en del av Consulting Teamet med spesielt fokus på sikkerhet i skyløsninger, sier Eilertsen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.