RESULTATERFINANS

Dell kjøper sikkerhet i nettskyen

Blant kundene til Secureworks er 1500 banker.

5. jan. 2011 - 09:10

Dell har kjøpt Secureworks, en spesialist på IT-sikkerhet levert som tjenester fra nettskyen. Secureworks er ikke børsnotert, og salgssummen er følgelig ikke oppgitt.

Kjøpet av Secureworks innebærer en vesentlig utvidelse av Dells tjenestetilbud og kundegrunnlag. I tillegg til driftet sikkerhet, har Secureworks egne tjenester og rådgivning innen risikohåndtering og innen trusseloppdatering. Selskapet oppgir å håndtere over 13 milliarder sikkerhetshendelser per dag for 2900 kunder fordelt på 70 land. Blant kundene er 1500 banker og kredittinstitusjoner, og 15 prosent av selskapene på Fortune 500-listen.

Secureworks oppgir å ha 700 ansatte og en forventet årsomsetning i regnskapsåret 2010 i overkant av 120 millioner dollar. Tjenestene deres karakteriseres som «ledende» av både Gartner og Forrester. Selskapet ble opprettet i 1999, og holder til i Atlanta i delstaten Georgia.

Oppkjøpet antas fullført i løpet av inneværende kvartal. Uttalelser fra Dell går ut på at samtlige Secureworks-ansatte vil bli tilbudt å fortsette i jobben.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.