HELSE-IT

Den konstituerte direktøren i Helseplattformen går av

Konstituert direktør Trond Utne i Helseplattformen slutter og går tilbake til sin gamle jobb.

Trond Utne fratrer stillingen som konstituert direktør i Helseplattformen og blir igjen administrerende direktør i Helse Midt-Norges IKT-selskap Hemit HF.
Trond Utne fratrer stillingen som konstituert direktør i Helseplattformen og blir igjen administrerende direktør i Helse Midt-Norges IKT-selskap Hemit HF. Foto: Helseplattformen
2. nov. 2023 - 15:28

Det skriver Adresseavisen.

Utne ble innsatt som konstituert direktør i mars i år da administrerende direktør Torbjørg Vanvik gikk av. Utne skal etter eget ønske returnere til sin gamle stilling som administrerende direktør i Helse Midt-Norges IKT-selskap Hemit HF.

Utne blir sittende i stillingen hos Helseplattformen til ny konstituert direktør er på plass. Styreleder Helge Magne Garåsen sier til Adressa at de regner med å få avklart hvem som blir ny konstituert direktør i neste uke.

Helseplattformen er en felles digital plattform for hele helsetjenesten i Midt-Norge. Målet da den ble innført i november i fjor ved St. Olavs hospital i Trondheim, var bedre informasjonsflyt og økt pasientsikkerhet. Det har imidlertid vært problemer rundt innføringen av systemet. Torsdag kom også nyheten om at Helseplattformen får krisemidler på 80 ekstra millioner kroner.

NHO-sjef Ole Erik Almlid inviterer regjeringen, akademia og næringsliv til et digitalt krafttak.
Les også

Norge ligger langt bak – oppretter eget digitaliseringsforum

 

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.