Difi ansetter «spin doctor»

Har bakgrunn fra Accenture og egen praksis.

Direktoratet for forvaltning og IKT ansetter erfarene Eirik Andersen som ny kommunikasjonsdirektør.
Direktoratet for forvaltning og IKT ansetter erfarene Eirik Andersen som ny kommunikasjonsdirektør. (Bilde: Marius Jørgenrud)

Har bakgrunn fra Accenture og egen praksis.

Eirik Andersen er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Direktoratet for forvaltning og IKT, Difi. Andersen har de siste årene jobbet som selvstendig rådgiver, men er mest kjent som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Accenture hvor han har vært tilknyttet fra 1997 til 2011.

– Jeg gleder meg til å jobbe med kommunikasjon i Difi. Jeg har arbeidet nært inn mot offentlig sektor i mange år, og ser fram til å bidra til en målrettet utvikling av Difis kommunikasjonsarbeid. Folk har høye forventninger til offentlige tjenester, og vi må tåle oppmerksomhet og kritikk. En viktig oppgave for meg blir å bidra til at Difi styrker sin viktige rolle som rådgiver i debatten om hvordan vi får best mulig byråkrati i Norge, sier Eirik Andersen i en pressemelding.

Bilde: Difi

I den samme meldingen skriver direktoratet at Difi har en viktig rolle i å bidra til en åpen og opplyst offentlig diskusjon om styring, ledelse, fornying og omstilling av forvaltningen.

– Vi er glad for å ha Eirik på plass hos oss. Han har bred kommunikasjonsfaglig erfaring, og vil bidra til å styrke vår evne til å aktivt formidle resultater av egne analyser, undersøkelser og kunnskap for å utvikle offentlig sektor, sier Hans Christian Holte, direktør i Difi i en kommentar.

    Les også:

Til toppen