Difi ansetter «spin doctor»

Har bakgrunn fra Accenture og egen praksis.

Difi ansetter «spin doctor»
Direktoratet for forvaltning og IKT ansetter erfarene Eirik Andersen som ny kommunikasjonsdirektør. Bilde: Marius Jørgenrud

Eirik Andersen er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør i Direktoratet for forvaltning og IKT, Difi. Andersen har de siste årene jobbet som selvstendig rådgiver, men er mest kjent som markeds- og kommunikasjonsdirektør i Accenture hvor han har vært tilknyttet fra 1997 til 2011.

– Jeg gleder meg til å jobbe med kommunikasjon i Difi. Jeg har arbeidet nært inn mot offentlig sektor i mange år, og ser fram til å bidra til en målrettet utvikling av Difis kommunikasjonsarbeid. Folk har høye forventninger til offentlige tjenester, og vi må tåle oppmerksomhet og kritikk. En viktig oppgave for meg blir å bidra til at Difi styrker sin viktige rolle som rådgiver i debatten om hvordan vi får best mulig byråkrati i Norge, sier Eirik Andersen i en pressemelding.

Bilde: Difi

I den samme meldingen skriver direktoratet at Difi har en viktig rolle i å bidra til en åpen og opplyst offentlig diskusjon om styring, ledelse, fornying og omstilling av forvaltningen.

– Vi er glad for å ha Eirik på plass hos oss. Han har bred kommunikasjonsfaglig erfaring, og vil bidra til å styrke vår evne til å aktivt formidle resultater av egne analyser, undersøkelser og kunnskap for å utvikle offentlig sektor, sier Hans Christian Holte, direktør i Difi i en kommentar.

    Les også:

Les mer om: