BEDRIFTSTEKNOLOGI

digi.no gir deg /overblikk

For å gi et raskt overblikk over ferske og eldre nyheter i digi.no, lanserer vi digi.no/overblikk.

Jens T. Kanden
17. des. 1997 - 15:54

De av leserne som har fulgt digi.no en stund husker en knapp kalt nyhetsoversikten. Denne ble borte da vi ga digi.no en overhaling tidlig i november. Mange lesere har etterlyst funksjonaliteten i den gamle nyhetsoversikten, og vi åpner derfor i dag digi.no/overblikk.

Man får tilgang til seksjonen ved å taste på knappen /overblikk i venstre kolonne over /data-knappen, eller ved å skrive inn digi.no/overblikk i adressevinduet i nettleseren.

I digi.no/overblikk får du servert en kronologisk oversikt over alle saker digi.no har publisert de siste dager. Sakene er gruppert per dato og sortert etter publiseringstidspunkt slik at de ferskeste nyhet kommer øverst. Hver sak blir presentert med tidspunkt for publisering, tittel, og seksjonstilhørighet.

I tillegg er det mulig å indeksere tidligere dagers nyheter ved å trykke på den sorte knappen nede til høyre merket "Eldre saker."

Vi jobber med ytterligere funksjonalitet i digi.no/overblikk og vurderer blant annet å tilby skreddersøm av seksjonen etter individuelle behov. For eksempel: "Jeg vil bare ha digi.no/data/mac-nyheter og digi.no/tele-nyheter om mobiltelefoni."

Vi ønsker tilbakemeldinger på hva du synes om dagens digi.no/overblikk, samt hva du kunne tenke deg å se i fremtiden.

Send oss en tilbakemelding ved å trykke på den røde vignetten - notis til redaksjonen - nederst i artikkelen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.