digi.no med RSS-feed

På nettet er det leserne som bestemmer - så derfor; her er digi.no på RSS.

På nettet er det leserne som bestemmer - så derfor; her er digi.no på RSS.

Mange av våre lesere har den siste tiden mast - det er ordet, ja ;-) - på at vi må få ut fingeren og snarest få lagt ut en RSS-feed av våre nyheter.

Fingeren er nå ute - det samme er feeden - og dermed ligger løypa åpen for deg som ønsker å lage din egen, mer personlige nyhetsoversikt enn den vi som bladfyker prøver å pådytte deg.

For å lese RSS-formatet (basert på XML) trenger du en spesiell klient. Det er mange å velge mellom, derfor har vi plukket ut et lite utvalg for deg:

Se saken: Få nyhetsoversikten ved hjelp av RSS

I det programmet du måtte velge, legger du inn nettstedene du ønsker å følge med på. Programmet sjekker da automatisk med jevne mellomrom om det har skjedd noe nytt. Hver gang en ny melding fiskes opp, varsles du på ulike måter om dette.

Men til saken - du skal slippe å lete mer etter digi.nos feed, her ligger den:

http://www.digi.no/phpf/feed/rss/digi.php

NB! Vår feed inneholder de siste 30 artiklene som er publisert på digi.no. Feeden har en forsinkelse på minst 15 minutter + proxyen (maks 10 minutter). Det betyr at du fortsatt må surfe på digi.no på normal måte dersom du ønsker å ha absolutt ferskvare av vår nyhetsproduksjon, men for deg som hovedsakelig leser digi.no via våre daglige nyhetsmailer, vil nok RSS-feeden være et ok alternativ.

Til toppen