BEDRIFTSTEKNOLOGI

Digital fornøyd

- Resultatene er bedre enn ventet, forteller Markedsdirektør, Arne Satz-Knudsen, hos Digital i Norge. Omsetningen økte fra ,951 milliarder i foregående kvartal til ,358 milliarder med et overskudd på millioner.

Jens Kanden
23. jan. 1997 - 11:00

Digital i Norge er fornøyd med resultatene i forrige kvartal. Etter noen tunge kvartaler leverte selskapet plussresultat og en omsetning som steg fra det foregående kvartal. Omsetningen steg fra $2,951 til $3,358 milliarder og underskuddet ble til overskudd på $32 millioner. Omleggingen av PC-strategien til å fokusere på bedriftssalg har også lykkes. I Norge solgte selskapet 5.200 PCer i 4. kvartal '96, en ny rekord.

- Resultatene er i overkant av forventningene, og i Norge har vi hatt en posistiv utvikling forteller markedsdirektør Arne Sartz-Knudsen hos Digital i Norge. Vi har lykkes veldig godt med tyngre Pentium Pro-løsninger i Windows NT-miljøer, og utsiktene er gode fremover. Vi ser økning på ordreinngang fra 1. kvartal på Intel- og Alpha-servere, og Windows NT, 64-bit UNIX og Internett-teknologi er områder som bidrar til vår vekst, asvlutter Sartz-Knudsen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra