DISNEY+

Disney+ skal bli tilgjengelig på Svalbard og Jan Mayen

Skal bli tilgjengelig mange flere steder enn i dag.

Her sitter de og venter på Disney+. Nei da, bildet er fra filmen The French Dispatch, som denne våren blir tilgjengelig i strømmetjenesten Disney+.
Her sitter de og venter på Disney+. Nei da, bildet er fra filmen The French Dispatch, som denne våren blir tilgjengelig i strømmetjenesten Disney+. Foto: Disney+
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
26. jan. 2022 - 10:11

Det kommer kanskje som en overraskelse, men Disney+ er ikke offisielt tilgjengelig i hele Norge. Svalbard og Jan Mayen er med i en nå offentliggjort liste over 42 land i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA), i tillegg til 11 europeiske territorier, som først til sommeren skal få tilgang til strømmetjenesten.

Dette går fram av en pressemelding fra Disney+

Den amerikanske strømmetjenesten ble lansert i fastlands-Norge september 2020. Per nå er tjenesten tilgjengelig i 18 europeiske land, inkludert alle de nordiske.

I tillegg til Svalbard og Jan Mayen, vil Disney+ til sommeren også bli tilgjengelig på Færøyene og Åland, samt en rekke britiske og franske territorier, hvorav flere er oversjøiske. 

Gro Jære, direktør i Forsvarsmateriell og Dag Hugo Stølan, administrerende direktør i Space Norway markerer kontraktsinngåelse med et håndtrykk.
Les også

Kontrakt for sjøfiber til Jan Mayen er signert

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.