DISNEY+

Disney+ skal bli tilgjengelig på Svalbard og Jan Mayen

Skal bli tilgjengelig mange flere steder enn i dag.

Her sitter de og venter på Disney+. Nei da, bildet er fra filmen The French Dispatch, som denne våren blir tilgjengelig i strømmetjenesten Disney+.
Her sitter de og venter på Disney+. Nei da, bildet er fra filmen The French Dispatch, som denne våren blir tilgjengelig i strømmetjenesten Disney+. Foto: Disney+
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
26. jan. 2022 - 10:11

Det kommer kanskje som en overraskelse, men Disney+ er ikke offisielt tilgjengelig i hele Norge. Svalbard og Jan Mayen er med i en nå offentliggjort liste over 42 land i Europa, Midtøsten og Afrika (EMEA), i tillegg til 11 europeiske territorier, som først til sommeren skal få tilgang til strømmetjenesten.

Dette går fram av en pressemelding fra Disney+

Den amerikanske strømmetjenesten ble lansert i fastlands-Norge september 2020. Per nå er tjenesten tilgjengelig i 18 europeiske land, inkludert alle de nordiske.

I tillegg til Svalbard og Jan Mayen, vil Disney+ til sommeren også bli tilgjengelig på Færøyene og Åland, samt en rekke britiske og franske territorier, hvorav flere er oversjøiske. 

I stedet for å starte på Østlandet for deretter å kapre resten av landet, så har vi tenkt motsatt og etablerer oss i Oslo til sist, forteller Lars Ivar Simonsen i Iteam.
Les også

Bikker en milliard kroner i omsetning på «lokal» IT-drift

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra