RESULTATERFINANS

E-Line Group kjøper seg store

IT-konsulentselskapet E-Line Group har kjøpt litt over halvparten av Data Repons av blant annet Telenor Venture. Dette mer enn tripler staben.

28. nov. 2001 - 10:54

Det tidligere Internett-butikkselskapet E-Line Group ASA blir nå et ekte IT-konsulentselskap. E-Line solgte nylig sportsmann.no. I dag offentliggjør selskapet en oppkjøp som mer enn tripler staben - fra 55 til 170.

E-Line Group har kjøpt 52.4 prosent av aksjene i Data Respons. Data Respons forteller at de selger såkalte "embedded solutions" med hovedvekt på sanntidssystemer, maskin-til-maskin og trådløs kommunikasjon


Data Respons har 115 medarbeidere fordelt på kontorer i Norge, Sverige og Danmark, - og hadde i 2000 en samlet omsetning på 92,9 millioner kroner med et driftsresultat på 2,8 millioner kroner.

E-Line Group består i dag av tre selskaper: TenPipes (generelle konsulenttjenester), HomeBox (, systemer for ehandel) og nå Data Respons

E-Line Group har betalt et vederlag på 43.1 millioner kroner for litt over halvparten av Data Repons. Selgere er ni minoritetsaksjonærer, deriblant Telenor Venture. Disse får halvparten i kontanter og resten i E-Line Group aksjer.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.