RESULTATERFINANS

Eidsvoll med Microsoft-stempel

PC-Systemers Eidsvoll-prosjekt er nå godkjent for Microsoft Backoffice. Dermed er det i hvert fall ikke noe i veien med fremdriften i prosjektet. Boasson står fast ved at programvaren vil være i salg før juni 1999.

Jørgen Christiansen
25. feb. 1998 - 16:35

PC-Systemer kunne onsdag melde at Veritest har godkjent økonomi- og administrasjonssystemet Prosjekt Eidsvoll for MS Backoffice. Dermed er det garantert at produktet vil fungere på NT-servere som er konfigurert med Microsoft Backoffice, et kvalitetstempel som henger høyt.

Boasson holder fast ved at programvaren vil være i salg senest juni 1999. Når produktet allerede nå er kommet så langt at den ovennevnte godkjenningen er klar, er spørsmålet hvorfor det ikke blir lansert før.

Overfor digi.no vil ikke Boasson si noe nærmere om lanseringsdatoen enn det som tidligere er antydet om juni 1999.

Det ser dermed ut som om han har valgt å melke Rubicon så lenge som mulig, uavhengig av når Eidsvoll står klart til bruk. Samtidig gjør Boasson trolig en vurdering av optimalt tidspunkt for lansering i forhold til når Microsoft lanserer sine produkter, og dermed når markedet er mest mulig modent for Eidsvoll. I tillegg får man mulighet til å luke ut enda flere småfeil fra programvaren slik at det er et minimum at feil igjen når programvaren kjøres ut på markedet.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.