KUNSTIG INTELLIGENS

Én dag kan denne robotens etterfølgere ta oppvasken din

Vi er ikke helt der ennå, men for første gang er målet i sikte, og det flere tiår tidligere enn man hadde trodd.

Vil etterkommere av Figure 01 bli den første generelle humanoide roboten for hjemmebruk? Det er i alle fall målet til Figure, selskapet som står bak. Med seg på laget har de tunge aktører innen kunstig intelligens og dataprosessering.
Vil etterkommere av Figure 01 bli den første generelle humanoide roboten for hjemmebruk? Det er i alle fall målet til Figure, selskapet som står bak. Med seg på laget har de tunge aktører innen kunstig intelligens og dataprosessering. Skjermbilde: Youtube-video/Figure.ai
Gi bort artikkelen
1 Kommentar
17. mars 2024 - 14:32
Are Thunes Samsonsen

Har du tips til meg?

Jeg innrømmer det, jeg er både geek og nerd. Min første datamaskin var en C128, og siden dengang har det gått slag i slag. Jeg blir fysisk uvel av å ikke bygge PC regelmessig, og jeg har flere gadgets enn strengt tatt godt er. Takk og lov at jeg jobber et sted der også andre vet verdien av å overklokke et grafikkort og vannkjøle PCen.

Jeg skriver om mye forskjellig innen IT og teknologi, men spesielt forbrukerteknologi, kunstig intelligens, personvern, IT-sikkerhet og innovasjon. Har du informasjon om noe jeg burde skrive om, kontakt meg gjerne:

Tlf/Signal: (+47) 95 25 94 96
E-post: are@digi.no

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.