JUSS OG SAMFUNN

En ny finnside kan terge Finn

FinnOnline skal trekke til seg nye lesere med Finns navnelikhet og Linda Johansen som mentor.

FinnOnline.no har innledet et samarbeid med den tidligere nakenmodellen Linda Johansen til sin nye portal FinnOnline.

Johansen som nå er eier av to skjønnhetssalonger på Oslo vest, Beauty

Express, skal gjennom portalen presenterer egen «treningsdagbok». I tillegg skal hun gi skjønnhet og treningstips og besvarer spørsmål fra lesere.

Tjenesten vil utvilsomt sette opp temperaturen hos Finn.no som allerede har gått igjennom en rekke midlertidige avgjørelser for å stoppe navnelikheter hos konkurrenter.

    Les også:

Til tross for at Nettfinn.no har vunnet tre av fire ganger mot Finn.no, skal den nå snart opp til tingretten for en endelig avgjørelse.

Finns advokat, Peter G. Nitter i advokatfirmaet Schjødt har tidligere uttalt til digi.no at Finn ser like alvorlig på om navnet blir brukt som et prefiks eller suffiks.

I Nettfinn kommer det som et suffiks, og kan om mulig slå enda verre ut som et prefiks som i FinnOnline, antyder Nitter.

Da digi.no fredag ettermiddag konfronterte Nitter om FinnOnline, var siden ukjent for ham. Historikken tilsier at det er grunn til å forvente store motreaksjoner fra Finn på det nye nettstedet.

Dersom Finn.no skulle vinne fram mot Nettfinn.no, kan en rekke andre nettsteder som finnhåndverker.no, finnhus.no, finnbåt.no, finnrubrikk, finnbyggevarer.no, finnfirma.no, finntransport.no og finnfagmann.no stå for tur til å stevnes. For ikke å glemme FinnOnline.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.