Engelsk avisgruppe velger norsk system

Mediehuset Financial Times skal fornye sine internettløsninger og har valgt norske Digimaker som sitt publisering/innholdssystem.

Avishuset starter med et bytte for www.ftadviser.com. ftadviser skal være Financial Times sin portal for tidsskrifter og interaktive tjenester innen økonomisk rådgivning. Prosjektet markerer begynnelsen på en større teknologisk fornyelse av det tradisjonsrike britiske mediehuset.

Kontrakten med Financial Times er den tredje Digimaker AS signerer i Storbritannia på kort tid. Sammen med en pågående leveranse for verdens eldste historiemagasin; History Today, representerer dette prosjektet et gjennombrudd i forlags- og mediebransjen for det norske selskapet.

Morten A. Evensen i Digimaker vil ikke offentliggjør kontraktssummen, men forteller til digi.no at det dreier seg om "endel millioner kroner".

Digimaker har 15 ansatte og har hovedbase i Kristiansand. I tillegg kommer kontorer i Oslo, Danmark, England og en utviklingsavdeling i India. Første versjon av Digimaker ble lansert i 1997. Digimakers innholdsstyringssystem brukes blant annet av Bravida, Norske Skog, Montèrkjeden, Panasonic Norge og Fuji Film Norge.

Til toppen