Enonic varsler Vertical Site 3.3 til november

Enonic kommer med flere forbedringer i en oppgradert utgave av publiseringsløsningen Vertical Site.

Enonic kommer med flere forbedringer i en oppgradert utgave av publiseringsløsningen Vertical Site.

Arbeidet med å utvikle Vertical Site versjon 3.3 er snart ferdig og versjonen lanseres i november, melder Enonic. Vertical Site er selskapets hovedprodukt, en løsning for publisering og forvaltning av informasjon, med portalverktøy. Den nye versjonen loves klar i november, med ny funksjonalitet i tillegg til generelle forbedringer i forhold til ytelse og brukergrensesnitt.

Den største nyheten i er en «staging»-løsning hvor det er mulig å jobbe med innhold og videreutvikling i både test, utvikling og produksjon, og synkronisere mellom disse forskjellige miljøene.

Denne funksjonen forbedrer og forenkler prosessen med å gjøre endringer på et allerede lansert nettsted ved at man kan gjøre nyutvikling av maler, objekter og sidestruktur på en utviklingsinstallasjon og deretter synkronisere disse endringene til testmiljøet. I tillegg kan man hente inn innhold fra produksjonsmiljøet til det samme testmiljøet for å få en full test av de nye endringene.

En annen viktig nyhet er jobbplanleggeren. Den gjør det mulig å utvikle skreddersydde jobber som kan settes opp til kjøre på en bestemt tid på døgnet eller en gang i uken eller i måneden. Jobbplanleggeren kan benyttes ved kontinuerlig import av informasjon fra andre systemer, kjøring av rapporter, automatisk utsending av nyhetsbrev.

Ellers er det blant annet endringer i importfunksjonen i Vertical Site for å støtte XML i tillegg til CSV-filer.

Til toppen