RESULTATERFINANS

Ericsson går Nera i næringen

Den svenske telegiganten Ericsson øker sin satsing på radiolinjeprodukter og setter opp et nytt forskingssenter i Milano med 30 ingeniører for å utvikle SDH radiolinjeprodukter.

Jørgen Christiansen
25. juni 1998 - 16:49

Ericsson Microwave Systems setter opp et nytt forskningssenter i Milano for å utvikle høykapasitets transmisjonsløsninger. Senteret blir et globlat forskningssenter som i utgangspunktet vil ha 30 ingeniører ansatt.

I en pressemelding sier Ericsson at SDH-baserte radiolinjer gir løsninger på den forventede veksten i høykapasitetstrafikk både for tradisjonell telefoni (PSTN) og IP-telefoni.

- Ved denne etableringen i Milano styrker vi vår utvikling av trådløse transmissjonssystemer for å møte det voksende behovet for høyere kapasitet i nettverkene, sier Sivert Bergman i Ericsson.

Forretningsenheten for mikrobølgeprodukter i Ericsson har i dag 1.100 ansatte, hovedsaklig stasjonert i Sverige. Hovedproduktet heter Mini-Link og den siste generasjonen av dette produktet har radiolinje-enheter som operer i 7 GHz, 16 GHz, 18 GHz, 23 GHz, 26 GHz og 38 GHz frekvensbåndene med en trafikkapasitet på 2 til 17 * 2 Mbps.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.