BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ericsson inn i NTC

Samarbeidsorganet Netscape Technology Center utvider sitt medlemsmasse med telecomgiganten Ericsson. Haakon Kaysler forlater sin stilling som daglig leder i Nocom, og blir ny sjef for samarbeidsorganet.

Eirik Flaa
27. feb. 1997 - 15:45

De nåværende medlemmene av NTC, Skrivervik Data, Toshiba Nocom og Informix, ønsket i dag sin nye partner Ericsson velkommen inn i folden. NTC har hittil i hovedsak fungert som et promoteringsorgan for mulige løsninger basert på de fire selskapenes tjenester og produkter. Med Ericsson på laget utvikler NTC foruten sin kompetanseplattform, også sin rolle til i økende grad å bli et koordineringsorgan for aktiviteter. Den økte satsningen på NTC understrekes også ved at Nocoms tidligere leder Haakon Kayser går over til å ha fullt engasjement i NTC.

- NTC vil operere som et selskap med virituelle avdelinger, sier administrerende direktør i Skrivervik Data, Jens Rugseth, til digi:data. Han forklarer at NTC konseptet er et alternativ til oppkjøpstendensene som har preget bransjen den siste tiden.

- I denne bransjen er man nødt til å ha gode samarbeidspartnere, sier Rugseth. Han forklarer at NTC med Erticsson på laget har muligheten for å tilby komplette løsninger innenfor intranett-området.

Ericsson på sin side ser muligheten til å gjøre selskapet mer kjent blant sluttbrukerne gjennom sin deltakelse i NTC.

- Vi ønsker å vise at Ericsson er mer en mobiltelefoner, sier ansvarlig for forretningsutvikling i Ericsson, Per Eikeseth, til digi:data.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.