BEDRIFTSTEKNOLOGI

Erklærer krig mot Dropbox

Ubegrenset lagring fra Microsoft.

Er du Office-abonnent, får du nå ubegrenset med nettsky-lagring.
Er du Office-abonnent, får du nå ubegrenset med nettsky-lagring. Bilde: Microsoft
28. okt. 2014 - 10:00

Microsoft kunngjorde i går at de vil gjøre sin OneDrive-nettsky ubegrenset. Ikke for alle, dessverre - det krever at man har et løpende abonnement på Office 365.

Det betyr altså at alle som abonnerer på Office 365, enten det er hjem, personlig, bedrifts- eller skoleabonnement, vil få tilgang til uendelig med lagringsplass i OneDrive-nettskyen uten ekstra kostnader.

Per i dag koster det 54,99 kroner i måneden for det rimeligste Office 365-abonnementet, 79,99 kroner i måneden for det litt mer omfattende hjemme-abonnementet (med blant annet støtte for opptil fem datamaskiner og fem nettbrett), og universitetsabonnementet koster 699 kroner for fire år. Det er disse tre variantene som skal få OneDrive-lagringen fra omtrent i dag - litt avhengig av hvor på listen man befinner seg. Man kan gå inn på dette nettstedet for å skrive seg opp.

Utrullingen for bedriftskunder vil ta litt lenger tid.

OneDrive-lagringen i seg selv er allerede ganske rimelig og generøs med plass, med det å få det gratis og ubegrenset når man abonnerer på Office 365 er et svært godt tilbud. Det er bare noen måneder siden Office-abonnenter fikk tilbud om 1 terabyte med plass.

    Les også:

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.