BEDRIFTSTEKNOLOGI

Ett av fem WAP-programmer funker ikke

Den uavhengige organisasjonen AnywhereYouGo.com har testet en mengde tilfeldig utvalgte lenker på ulike WAP-portaler, og kom frem til at hvert femte program inneholdt feil og dermed ikke fungerte.

Therese Werenskiold
27. sep. 2000 - 14:30

AnywhereYouGo.com har testet 689 tilfeldig utvalgte lenker på 12 portaler for mobile programmer. Testen ble gjennomført i organisasjonens laboratorium for mobilt Internett, og viste at nesten 20 prosent av programmene inneholdt feil som fører til at de ikke fungerer.

AnywhereYouGo.com har lenge tilbudt operatører og programvareutviklere muligheten til å teste programmene sine før de lanseres på markedet. Nå lanseres i tillegg en tjeneste hvor operatørene regelmessig kan kontrollere programmene også etter at de er lansert.

- Operatørene har ofte etterspurt løsninger for å kontrollere hvor bra deres avtaler med innholds- og programleverandører fungerer, uttaler Lee Wright, som er toppsjef i AnywhereYouGo.com, i en pressemelding.

Han forteller videre at denne tjenesten er et direkte resultat av organisasjonens tester av mobile programmer, og samtaler med mobiloperatører i USA og Europa. Ifølge Wright sier mobiloperatørene at en av de hyppigste klagene fra kundene er at de mobile programmene fungerer dårlig.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.