Abonner
NYTT OM NAVN

Evidi ansetter teknologidirektør

Leiv Thomas Sandnes er ny CTO (chief technology officer) og begynner i stillingen 1. mars.

Jørn Seglem styrker sitt lederteam med ansettelsen av Leiv Thomas Sandnes (til h.)
Jørn Seglem styrker sitt lederteam med ansettelsen av Leiv Thomas Sandnes (til h.) Foto: Presse
Dette er en Ekstra-sak som noen har delt med deg. Abonnere for å få full tilgang til alt innhold.

Det norske IT-konsulentselskapet med drøyt 300 ansatte ble dannet i fjor ved sammenslåingen av eSeven, Pilaro, Communicate, Skill og Alabatross IT.

Den påtroppende teknologidirektøren har mer enn 20 års fartstid fra IT-bransjen. Han har jobbet teknisk og kommersielt for blant andre Microsoft og konsulentselskaper som Skill og Sannsyn. Microsoft har vært en rød tråd i hele karrieren hans.

De siste årene har Sandnes jobbet med strategisk rådgivning til store offentlige og private aktører. I sin nye rolle er målet å bidra til at kunder lykkes med sine digitale strategier, blir det opplyst i en pressemelding.

– For meg fremstår Evidi som den mest spennende aktøren i det nordiske markedet, fordi de har kompetanse på tvers av en organisasjons tech-stack. Alt fra infrastruktur og
plattform via samhandling, til forretningsapplikasjon og innsikt, sier Sandnes.

Han vil inngå i ledelsen og bringer med seg en ekspertise, som ifølge administerende direktør Jørn Seglem vil være med på å løfte selskapet.

– Jeg er utrolig glad for å ha fått med en trygg og engasjert kapasitet som Leiv Thomas på
laget. Vi har en felles lidenskap for å hjelpe kunder med å balansere i skjæringspunktet
mellom mennesker, teknologi og forretning. Der er Thomas et av
de råeste og mest uredde hodene jeg har vært borti, konstaterer Seglem.

Evidi opplyser at de samlet omsatte for 530 millioner kroner i fjor. Det uttalte målet er å doble inntektene til én milliard kroner innen 2026.

Hittil har de rukket å vokse til 326 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Asker, Bergen, Halden, Sandnes, Sarpsborg, Stavanger, Tønsberg, København og Aarhus.

Seglem utdyper overfor Digi at de opplever det han betegner som «veldig høy etterspørsel», og en fase med sunn og lønnsom vekst. Hittil i år har de tatt imot 16 nye kollegaer. Han oppgir at de har svært lav eller tilnærmet null turnover.

Les også