KARRIERE

Evry-klubbleder unngår oppsigelse

Ble satt på listen over overflødige to ganger.

22. okt. 2014 - 16:04

Evry og IKT Bransjens Fagforening har kommet hverandre i møte etter en konflikt, der Evrys hovedtillitsvalgt gjennom mange år, John Christian Hanssen, var havnet på listen over overflødige. Ikke én gang, men to ganger.

Etter drøftelser i våres ble han tatt av listen over de som kunne miste jobben, men senere ble han igjen blinket ut som overtallig. Hanssen har 31 års ansiennitet i bedriften.

Det gikk en kule varmt i en artikkel som fagforeningen fikk rykket inn på El & IT Forbundets nettsider onsdag, men saken ble raskt fjernet. El & IT oppgir at årsaken var at de ikke hadde kvalitetssikret innholdet, og ikke kunne stå inne for det fagforeningen hevdet.

Mens digi.no jobbet med saken ble det bevegelse. Partene skal nå ha kommet til enighet.

– Det er skissert en løsning. Avtalen er ikke inngått enda, men det ser ut til at konflikten er avblåst. Da har John Christian fortsatt jobb og fungerer som hovedtillitsvalgt. De har trukket oppsigelsessaken. Vi er glad det løste seg bra og har nå bare gode ord å si, forteller nestleder Esben Smistad i IKT Bransjens Fagforening.

Evry fremholder at de har fulgt alle formalia i denne saken, noe de hevder at også El & IT er kjent med. Det skriver kommunikasjonsdirektør Geir Remman i en e-post.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.